Hvordan starte nettbutikk?

Det er enkelt å starte en nettbutikk, men hva må til for at den skal lykkes? Noen entreprenører sikter på økonomisk suksess, noen ønsker å drive egen nettbutikk som en hobby, mens andre finner mening i det å tilby kundene gode produkter og tjenester. Tenk gjennom hva som er viktig for deg, og hva du vil oppnå med nettbutikken din.

Din Hjemmeside tilbyr en fleksibel og enkel nettbutikkløsning for å starte nettbutikk. Vi kan integrere mot de fleste betalingsløsninger som blant annet Klarna, Vipps, Collector, Nets, Dibs også videre. Klargjøring for logistikkløsninger med foreksempel Bring eller Postnord er også noe vi kan levere.

Når man skal lage en ny nettbutikk, er det viktig å ha kontroll på søkmotoroptimeringen, for å raskt oppnå synlighet i søkeresultater. Dette er noe vi tar hensyn til i alt vårt utviklingsarbeid og nettbutikkløsningen vår er automatisk tilpasset for å gi bra resultat i søk.

Har du spørsmål?

Ønsker du å vite mer? Fyll ut skjema da vil vi ta kontakt innen kort tid

Din Hjemmeside nettbutikk-768x610

Valg av løsning for nettbutikk

 

Det finnes mange alternativer løsninger for å starte en nettbutikk. Kloner har valgt å fokusere på de mest brukte løsningene som Woocommerce som er WordPress sin løsning. Fordelen med denne er at den benyttes over hele verden og er i kontinuerlig utvikling. Det gir en mye større fordel for deg som kunde kontra å velge en nettbutikk fra en leverandør som utvikler løsningen selv.

Inkludert hos oss er alltid drift og vedlikehold, norsk serverplass med daglig backup, brukerstøtte og sikkerhetsoppdateringer. Vi gir deg opplæringen du trenger for å kunne oppdatere innhold, produkter og priser -og for å få arbeidsflyten din til å være effektiv. Vi kan også tilby bistand på nett-markedsføring og trafikkøkende tiltak.