Selg direkte fra Google

Vis frem produktene dine i Google-søk

Google Shopping er Googles annonse-tilbud for deg som driver nettbutikk. Shopping gir oss en rekke spennende muligheter til å annonsere varer direkte fra nettbutikken. Shopping funger slik at det hentes bilder, priser og produktinformasjon fra nettbutikken din som vises direkte på Google-søk når søkeordet eller søkefrasen knyttet til produktet blir brukt.

Bildeannonser som dette gjør det enda enklere for søkere å finne frem til riktige produkter, og Google Shopping kan gi mer relevante klikk til nettbutikken din i forhold til tradisjonelle tekst-annonser.

Har du spørsmål?

Ønsker du å vite mer? Fyll ut skjema da vil vi ta kontakt innen kort tid

Din Hjemmeside google-shopping-768x768

Betal per klikk (PPC)

I likhet med andre former for Google Annonsering, fungerer Google Shopping slik at man kun betaler når det klikkes på annonsen, PPC – pay-per-click. Det fører til at kostnadene holdes nede og at annonsene tiltrekker seg et relevant publikum som er interessert i produktene som vises, noe som øker sjansen for å konvertere til salg.

Google Shopping gir en unik mulighet til å få vist sine produkter til et stort publikum for en relativt lav kostnad. Hvor mye du ønsker å bruke i budsjett er helt opp til deg, for det finnes ikke noe minstepris for hvor mye du må bruke.

Google Merchant Center

For å sette i gang med Google Shopping behøver du en Google Ads konto. I tillegg må du knytte nettbutikken til en Google Merchant Center konto. Merchant Center gjør produktinformasjonen din tilgjengelig slik at de kan vises på Googles annonsenettverk