DinHjemmeside

 

Din Hjemmeside er markedsføringsbyrå i Bergen med mange års erfaring fra digitale medier, webdesign og grafisk design.

Vår ambisjon er å være din høyre hånd for å sammen kunne frembringe de beste og mest resultatbringende løsningene. Vi ønsker at du som kunde skal oppleve en relevant og forutsigbar leveranse, samtidig som du får økt innsikt og kunnskap gjennom dialog, rådgivning og innovative plattformer. Vårt mål er å være det mediebyrået som gir deg mest for pengene.

Trenger du hjelp med å utvikle en webløsning eller forbedre din markedsføringsstrategi? Ta gjerne kontakt med oss slik at vi sammen kan finne ditt potensiale.

Din Hjemmeside Din-Hjemmeside-logo-med-bakgrunn-858x632

WordPress

 

Din Hjemmeside benytter i de fleste prosjekter WordPress som rammeverktøy for utvikling av nettsider/hjemmesider. WordPress er verdens mest brukte web publiseringsverktøy (CMS – Content Management System) med ca. 30% markedsandel. WordPress er også et verktøy som er relativt lett å lære og kanskje enda enklere å bruke når det er satt opp slik en vil ha det.

Du må likevel regne med å bruke noe tid for å komme i gang før du behersker det elementære.

Derfor er det ofte enklere og billigere å kjøpe denne tjenesten slik at du raskere kommer i gang med å produsere innhold på hjemmesidene.

Når det kommer til sikkerhet og oppdateringer er også WordPress den tryggeste løsningen, da det er konstant under utvikling og det kontinuerlig kommer sikkerhetsoppdteringer slik at hjemmesiden din er beskyttet mot hackerangrep og ikke kan missbrukes på noe som helst måte.

Bloggenvår

 

Hjemmesider, WordPress og søkemotoroptimalisering (SEO) er noe vi har stor lidenskap for. I artiklene våre (bloggen) forsøker vi derfor å dele noe av vår erfaring med dere.

Det er tidkrevende å skrive godt innhold og gode artikler, men vi prøver så godt vi kan å jevnlig publisere nye tips og triks vi tror folk ønsker å lære mer om. Hovedsaklig skriver vi generelt om digital markedsføring, webdesign, sosiale medier og annonsering på nett.

Er det noe du gjerne skulle lært mer om og savner? Send oss gjerne en melding så skal vi gjøre vårt beste for å skrive noe nyttig om temaet du savner.

Din Hjemmeside webdesign-hjemmeside-1024x800

Vårenettsider

 

Priser
Mange har etterspurt priser på våre tjenester og løsninger. Grunnen til at vi har fjernet dette er ikke for å holde noe hemmelig, men fordi alle prosjekter er unike og krever forskjellig tidsbruk. Derfor er det vanskelig å prise noe på forhånd. Derfor oppfordrer vi alle til å kontakte oss for en uforpliktende prat, slik at vi kan komme med et pristilbud unikt for ditt prosjekt. MEN, vi kan garantere EN ting, vi er mye rimeligere enn mange andre leverandører, så du har alt og vinne på å velge Din Hjemmeside som din samarbeidspartner.

Opphavsrett
Alt innhold på våre nettsider er Copyright © Din Hjemmeside og beskyttet av opphavsretten. Du kan ikke på noen måte kopiere eller gjengi informasjon som finnes på disse nettsidene for kommersielt bruk eller for egen fortjeneste med mindre dette er godkjent av oss.

Du oppfordres imidlertid benytte deler av innholdet som referanse på et eget nettsted såfremt du klart og tydelig oppgir referanse med en hyperlink/lenke tilbake til www.dinhjemmeside.no eller til den spesifikke artikkelen du refererer fra.

Ansvar
Vi forsøker å sikre at informasjonen på disse nettsidene er korrekt og oppdatert. Mye av informasjonen er basert på vår egen erfaring over tid. Emnene som dekkes er kan være gjenstand for synsing og enkelte vil derfor kunne ha andre meninger. Vi gir derfor ingen garanti for mulige mangler i innholdet som presenteres.

Noen steder refererer vi til ekstern innhold på andre nettsider. Vi er heller ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider.

SEND OSS GJERNE DINE SPØRSMÅLSLIK

AT VI KANHJELPE DEGMED DITT PROSJEKT