hvordan-lage-snapchat-filter-fremhevet

Hvordan lage eget Snapchat-filter?

Snapchat-filtre (også kalt geofiltere) legger grafisk bilde og tekst overlegg på toppen av foto- eller videooppslag. Standardfiltre er allerede innebygd i appen, men du kan lage et Snapchat-filter med de bilder og tekst du vil ha til mer tilpassede snaps.

Snapchat-filtre kan opprettes på nettet på Snapchat.com eller fra appen. Du har noen flere designredigerings- og tilpasningsalternativer på nettet, men prosessen er raskere og enklere på appen. Vi dekker alle måtene for å lage ditt eget filter på Snapchat.

Snapchat-filtre du lager, er ikke gratis. Kostnaden per filter varierer og kan være så lite som noen få dollar til $ 100 eller mer avhengig av størrelsen på området filteret dekker, populariteten til stedet og hvor lenge filteret ditt er satt til å være tilgjengelig.

Slik lager du et Snapchat-filter på nettet

Naviger til Snapchat.com i en nettleser og velg Skape fra toppmenyen etterfulgt av den gule Kom i gang knappen på neste side. Velg deretter filtre fra Creative Tools.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter

Du blir tatt til filterverktøyet hvor du får se et smarttelefonformet forhåndsvisningsområde i midten og redigeringsfunksjonene på hver side. Nå kan du begynne å designe filteret ditt.

Alternativ # 1: Last opp ditt eget filterdesign

Hvis du allerede har designet filteret ditt med et tredjepartsverktøy som Adobe Photoshop eller Illustrator, kan du velge den gule Laste opp knappen for å velge filen og importere den til Snapchat forhåndsvisningsprogrammet.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter2

Før du gjør det, må du kontrollere at filen din:

  • lagres som et PNG-filformat;
  • har en gjennomsiktig bakgrunn
  • har dimensjoner på 2340px (høyde) med 1080px (bredde); og
  • er under 300KB i størrelse.

Alternativ # 2: Lag ditt eget filterdesign i Snapchat

Hvis du vil designe filteret ditt fra bunnen av med Snapchats filterverktøy, kan du bruke redigeringsfunksjonene til å gjøre det.

Velg et tema design: Velg standardtemaet på venstre side for å se en rullegardinliste over temaer som spilledag, bryllup, fødselsdager og mer. Deretter velger du et design i rutenettet nedenfor for å se en forhåndsvisning av hvordan den ser ut.

Tilpass tema design: Du kan klikke på hvilken som helst del av designet for å redigere det. Hvis vi for eksempel klikker på tekstdelen i designet som er vist ovenfor, kan vi dra og slippe det rundt til et annet område, velg hjørnene for å justere størrelsen eller velg søppelikonet for å slette det.

Ytterligere redigeringsalternativer for det valgte designelementet vises også på høyre side. Med teksten som er valgt, kan vi endre skrifttype, justering, farge og skygge.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter3

Endre fargeskjemaet: Alternativet Farge øverst til høyre lar deg endre fargene på temautformingen. Bare velg Farge og velg en farge for å forvandle fargeskjemaet til det overordnede designet (inkludert tekst og grafikk).

Legg til din egen tekst og elementer: Ved siden av fargemodus er Tekst og Elements-alternativer. Å velge Tekst > + Text knappen for å legge til ekstra tekst i filteret og bruk redigeringsfunksjonene som vises til høyre for å tilpasse det.

Å velge Elements > gul Laste opp knappen for å velge en fil som skal importeres og legges til i filteret ditt. For eksempel kan du laste opp et mindre bilde grafikk som en PNG-fil med gjennomsiktig bakgrunn for å dra og slippe inn i nederste venstre hjørne av filteret.

Du kan også velge den blå Logg Inn lenke under Bitmoji-grafikken for å koble til din Bitmoji-konto og begynn å legge til Bitmoji-tegn i filteret.

Når du er fornøyd med filteret, velg det gule neste knappen nederst til høyre.

Angi filterperioden din

Bruk kalenderen til å velge dagene du vil at filteret ditt skal være tilgjengelig for, og avgjør om du vil at det skal være en engangsbegivenhet eller en gjentatt hendelse ved hjelp av alternativene til høyre.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter4-1024x448

Hvis du velger EN TID HENDELSE, ditt filter kan bare gjøres tilgjengelig i maksimalt to dager fra den dagen du har opprettet den og opptil fire dager senere. Hvis du velger RECURRING EVENT, du kan få det til å gjenta daglig eller ukentlig.

Du kan også velge tidspunktene på dagen du vil at filteret skal være tilgjengelig, tidszonen og ukedagene for gjentatte ukentlige hendelser. Velg den gule neste knappen når du er ferdig for å gå videre til stedssiden.

Angi filterplasseringen din

Filtret ditt kan bare være tilgjengelig fra en bestemt geografisk plassering og er alltid tilgjengelig for allmennheten. Dette betyr at du ikke kan velge og velge vennene du vil kunne bruke filteret. Alle som snapper fra grensene til stedet du angir for filteret ditt, vil kunne bruke det.

Skriv inn adressen til adressen din i adressefeltet, og velg den riktige fra rullegardinmenyen. Et standard firkantgjerde (kjent som Geofence) vises rundt adresseplassen din. Du kan velge et hvilket som helst sirkulært punkt og dra dem for å omforme eller utvide Geofence.

Når du er ferdig, velg den gule Sjekk ut knappen nederst til høyre på skjermen. Snapchat kan be deg om å bekrefte at Geofence er riktig på plass.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter5-1024x534

Hvis du vil at filteret ditt skal være tilgjengelig for bare en bestemt gruppe mennesker, kan du prøve å sette Geofence til den minste mulige størrelsen (20.000 kvadratmeter) og plassere den på din ideelle plassering så nøyaktig som mulig.Dette garanterer ikke at fremmede ikke vil se eller bruke filteret ditt, spesielt hvis området ditt filter dekker, inkluderer offentlige steder eller plass, men det vil sikkert bidra til å minimere det.

Sjekk ut og betal for filteret ditt

På kassen siden ser du ordresammendrag. Du vil kanskje velge Logg Inn hvis du ikke allerede er logget på kontoen din, selv om det ikke er nødvendig å fullføre bestillingen din.

Skriv inn din e-postkontakt, filtreringsdetaljer og betalingsinformasjon i de oppgitte feltene. På dette tidspunktet aksepterer Snapchat kun betaling med kredittkort.

Undersøk avkrysnings som sier at du har lest Snapchats personvernpolicy og velger den gule Sende inn knappen for å få filteret ditt gjennomgått og publisert.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter6

Slik lager du et Snapchat-filter på applikasjonen

Åpne Snapchat-appen på din iOS- eller Android-enhet, og skriv om nødvendig på kontoen din. Trykk på din Bitmoji eller profilikon i øverste høyre hjørne av skjermen for å få tilgang til profilen din.

Deretter trykker du på utstyrsikonet øverst til høyre for å få tilgang til innstillingene dine. Trykk så på Filtre og linser > Kom i gang! > Filter.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter7

Velg et tema design og tilpass det

Velg et tema fra Hva er anledningen? fanen etterfulgt av et tema design. Temautformingen vil bli lastet som en forhåndsvisning. Du kan trykke på X øverst til venstre for å gå tilbake og forhåndsvise andre design.

Prøv å tappe på forskjellige elementer i designet i forhåndsviseren, for eksempel teksten, for å trekke opp noen redigeringsalternativer. (Ikke alle elementene kan redigeres, for eksempel visse bildegrafikk.) Du kan også trykke og holde fingeren ned på elementene for å dra og slippe dem til forskjellige områder, eller knippe indeksen og tommelfingeren på dem for å utvide og sammentrekke deres størrelse .

Trykk på T-ikonet øverst til høyre for å legge til din egen tekst eller klistremerkeikon å legge til emojis.

Når du er fornøyd med filterdesignet, trykker du på det grønne hake knappen nederst til høyre.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter8

Angi filterperioden din

På den følgende fanen klikker du på Starttid og Sluttid for å velge en tidsperiode for filteret ditt ved å bruke rulledatoene og -tider nederst.

I motsetning til å sette filterperioden fra Snapchat.com, kan du gjøre det fra en app i en periode som er lengre enn to dager. Du kan imidlertid ikke velge tilbakevendende hendelser som du kan på Snapchat.com.

Trykk på den grønne Fortsette knappen når du er ferdig.

Angi filterplasseringen din

På fanen plassering som følger, bruk feltet øverst for å skrive inn en adresse og velg den riktige som automatisk vises i rullegardinmenyen. Du vil se et standard firkantet gjerde vises på ditt sted. Trykk på et hvilket som helst sirkulært hjørne for å dra og slipp gjerdet ditt i formen eller størrelsen du vil ha.

Trykk på den grønne Fortsette knappen når du er ferdig med å gå til kassen.

Sjekk ut og betal for filteret ditt

På den endelige fanen ser du ordresammendrag for filteret ditt. Hvis du vil fullføre kjøpet ditt senere, kan du klikke på X øverst til høyre for å lagre bestillingen din og gå tilbake til den en annen gang.

Trykk eventuelt på Legg til Geostory å opprette og navngi Geostory-hendelsen. En Geostory er rett og slett en historie samling på et bestemt sted som alle kan legge til historier til mens på stedet.

Hvis alt ser bra ut på ordresammendraget ditt, trykker du på det grønne Kjøp knappen for å sende inn filteret ditt for gjennomgang og betale for det.

Din Hjemmeside hvordan-lage-snapchat-filter9
Tags: No tags