GratisSEOAnalyse

Hvis du lurer på hva du kan gjøre for å få flere besøkende til hjemmesiden din, får du svaret med denne GRATIS SEO-Analysen.
Du mottar resultatet innen 1min.

SEOAnalyse

Hvis du ønsker mer trafikk fra søkemotorene, er alt du trenger å gjøre å følge analyserapporten for din hjemmeside. Den vil peke ut alle dine SEO feil som du må fikse for å rangere høyere i søkeresultatene.

Din Hjemmeside seo-rapport1-1024x648
Din Hjemmeside seo-rapport2-1024x648

SEOAnbefalinger

Få en komplett liste over feil som hindrer dine nettsider fra å komme øverst på Google. Denne SEO analysen prioriterer hver enkelt punkt basert på hvilken påvirkning den vil ha på potensiell trafikk. Så snart du har gjort de anbefalte endringene kan du gjennomføre analysen på nytt for å se om du har gjort endringene korrekt. 

SEOHastighet

Hastigheten på nettsiden din påvirker ikke bare koverteringsraten din, men også hvor høyt du vil rangere på søkemotorer som for eksempel Google. Hvis du ønsker å få en god rangering trenger du å gjennomføre en grundig analyse av nettsiden, og ikke bare de vanligste SEO faktorene.

Din Hjemmeside seo-rapport3-1024x648
Din Hjemmeside seo-rapport4-1024x648

SEORapport

Vår SEO Analyse peker ikke bare ut feil, men vi gir deg også steg for steg instruksjoner på hvordan du kan fikse hver og en av dem. Hver SEO rapport inneholder informasjon om hva som må endres i detalj. 

SjekkInnlenker

En analyse av nettsiden er aldri komplett uten å analysere hvor mange som lenker til nettsiden din. Spor domene-scoren din og dine beregninger alt i alt. På denne måten vil du se hva som virker bra, og hva som trenger forbedring.

Vi kan også tilby en komplett rapport på hvem som lenker til deg helt gratis.

Din Hjemmeside seo-rapport5-1024x648
Din Hjemmeside Din-Hjemmeside-logo-med-bakgrunn-1024x1024

Nestesteg

Nå har du fått en god oversikt og en flott start på din vei mot høyere rangering hos Google. Og selv om du nå har fått noen gode tips og instruksjoner på konkrete tiltak, er det ofte mer som skal til.

Å lykkes med søkemotoroptimalisering (SEO) handler om helhet. Vi har mange års erfaring med å bygge hjemmesider som sørger for at dine potensielle kunder finner deg. 

Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien videre for å lykkes med din markedsføring på nettet.